Moj prvi mobitel je bila motorola kojoj ni ime ne znam vise , ali nije imala ni poruke ,samo zvati se moglo , poruke sam prvi put vidio kad sam nabavio nokiu 3210 i philips genie ... i to su bili mobiteli , dakle obavljali osnovnu funkciju za zvanje i poruke ... meni osobno u mobitelu nije nuzno da bude multifunkcijski uredjaj , nije da me smeta , ali ja bi radije da ima samo osnovno pa da ne moram bateriju puniti svaki dan jer dipley i funckije ju popiju kod od šale , isto tako bez mp3 na mobitelu mogu jer uglavnom sam u autu u kojem imam mp3 čitač . kamera na mobu ajd nekad me uzbuđivala , sad uglavnom furam digitalac jer realno najbolje stvari za slikati su neki provodi vani po noći gdje malo koji mob briljira...
E700 sam imao dugo , to je odlican uredjaj za svoje vrijeme , jedino kaj su flatovi znali odlaziti ... Zakaj nokia i preklop ne idu - zato jer ne idu , popularnost nisu uhvatili nikad , nokia je sve napravila sa candy mobitelima ( za primjer se mogu sjetiti nokia 6170 koje su mi bile na lageru godinama doslovno ) ...
Ja tak gledam na to , silom prilika sam godinama radio sa mobitelima i probao stvarno sve i svasta pa i neke egzoticne uredjaje koji zapravo u europi nikad nisu ni doslo , ali to je vec neka druga prica za koju bas i nemam vremena nakon cijelog dana ajvarenja ... Tako da ne mogu te nauciti da mislis kao ja