Hmm, ne obmanjujmo javnost tako brzo...
Moj je Synaptic touchpad, to bilo prvobitno što sam i provjerio,jer ovo sa Sentelic-om stvarno nema smisla...još me više čudi ako si ga nabavio preko Svijet Medija,zašto bi imali dvije različite serije...?
btw,mislim da riješenje već postoji,updateom drivera,niknulo na njemačkom msi wind forumu...
Sliku u thumb :-)
Takodjer da se odmah nadovežem na Duffov osvrt...
Uređaj stvarno besprijekorno radi,od samog starta Windowsa koji se broji desetak sekundi(kako bi tek radila nLite-na verzija

) pa do samog rada,multitasking hoda bez grča...
Ekran je ono što je po meni najbolje riješeno na Windu,širok pregledan,ugodan za rad,bez glossy folije...tako da vani na suncu/svijetlu ostaje pregledan konstantno,takodjer ima veliku dozu osvjetljenja,koja nedostaje na mnogim pravim laptopima...
Kad smo kod osvjetljenja odmah se možemo dotaknuti i baterije,što je ahilova peta u ovom slučaju, uz wlan ili web'n'walk stick(UMTS/HSDPA) sa osvjetljenjem 60(62,5)% uz surfanje i nešto internet radia te kombinacijom Fn+F10(turbo mode battery) moguće je doseći 2h autonomije...sve ostalo što podrazumjeva paljenje ostalih uređaja(bt,cam,card reader) + periferija(usb mouse,stick,hub,ext.disk) bitno skraćuje vijek trajanja baterije...prosijek koji se može uzeti je 1,5h...daklem 2200mah je fakat premalo
Ostalih zamjerki nemam...malen,lagan,doslovno zaboravite da vam je u torbi, dakle odmah je i izdržljiv

ne štedim ga ništa više nego i velike lapove.. i više nego upotrebljiv...moja preporuka svakome tko treba nešto
on the go...nakon što stignu jače baterije biti će pravi mali uber stroj ...