Malo mi je dosadno (a forum.hr je zaheban

) stoga cu napisati kratki osvrt na masinu
zasad sam zadovoljan... s tim da sam dozivio i par neugodnih iznenadzenja...
uređaj je sto se tice dimenzija savrsen, malen, i stvarno lagan...tipkovnica je odlicna,a touchpad....malo duza prica
citajuci rewieve na netu i buljeci u fotke mi se cinio premalen...a to je u stvari najmanji problem. jer u stvari i nije, za 10" ekran i tu rezu je mrak, necete imati problema...problemi su nastali idiotnim promjenom dobavljaca touchpada...
prvobitni touchpadi su bili Synaptic a ovo novi su Sentelic...u prijevodu svi windovi u Hrvackoj (a i sire) su Sentelic...daklem,i moj je...
razlika je u scrollu...na synapticu se lijepo normalno skrola, duz povrsine ruba, znate vec kako to ide...a na Sentelicu prakticki pikas na rubu, tj u kutu touchpada,na odredzenom polju...nema povlacenja prsta po cijeloj duzini sto je opcenito prakticnije...
izdan je novi driver za kvalitetnije sljakanje, i ima neke male razlike, recimo da bolje reagira na dodir, itd, a govorka se da ce omoguciti normalno skrolanje u nekim od buducih apdejta...
meni ovaj skroling i nije predstavljao teski bed, pomaci nisu maleni da bi sad trebao lomiti prste da se spustim 2 retka,a za letenje od pocetka do kraja strane ionako koristim mis pa sa strane u browseru spustim...tako da, mislim da se moze naviknuti...
kad sam vec poceo s problematicnim stranama, nastaviti cu u tom tonu da se rijesim toga
drugi, i zadnji problem je prakticki masovna tvornicka greska koja obuhvaca poprilican broj proizvedenih komada... buka zeznutog venta.
nisam iskusio buku kakva je opisana od strane korisnika na forumima, i cini mi se da to povremeno kliktanje koje cujem dolazi iz hard diska (mada nisam siguran, tesko je odrediti izvor

)...nije jaaako glasno ali iritantno, kao da rotirajuce tijelo blago grebe o neku povrsinu ili predmet tj skljoca...ponekad taj zvuk cujem u repeticijama, bas kao da se nesto rotira, a ponekad kratko skljocne , tako da, ako se ovako nastavi, ili pogorsa, saljem u svijet medija nek mi to servisiraju....
to bi u stvari, uz previsoku cijenu

, bilo to sto se tice negativnosti...
ostali dojmovi su odlicni, ekran je predivan, a windowsi su zivahniji nego na desktopu mi
ukoliko bi buduci korisnik imao srece s bukom, ili bio spreman na slanje u servis

, kompjutercic ima preporuku....
zakljucak- ispravna jedinica ima ocjenu 4.5/5