View Single Post
Staro 26.08.2008., 14:43   #5
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Zato jer slobodno otvoris ti temu i pitas i svatko ti kaze sto misli , i mozda ti netko od nas i pomogne , ali cemu velikim tiskanim slovima stavis u naslov Hitno ??? ako je tebi hitno ili ako mislis da ce ti zato netko brze napisati odgovor zbog toga - ne , krivo mislis ... Jer ovo je forum i nesto moze biti mozda hitno samo na podforumu di su problemi , ovdje se razglaba o mobitelima i zato nista ne bi trebalo biti hitno ... jos bi i shvatio da ti je hitno ako si neki mob krivo flashao pa trazis pomoc , ali dolaze ti 2 odlicna mobitela i tebi je hitno sad cuti kaj ljudi vele , oprosti ali to nije hitno ... i nije nabrijano nego samo dobro namjerna kritika , jer da sam nabrijan ne bi ti stavio link sa dobrim reviewom mobitela

Citiraj:
Autor syzygy Pregled postova
d900- meni los mobitel, losa izrada i losija kamera od ostalih 3,2mpx , na svakom trecem uredjaju pukne display jer je lose zasticen i izradjen, pun ih je oglasnik strganih, em neki dan frendu riknuo.
ista stvar kao i sa SE-ovim joysticima, svaki treci ne valja.

@router nhf
ja bi isao na nokiu
Nhf , ali nisam ja napisao da bi isao na samsung

Nokia je stvarno nakrcana sa svim , i sigurno dobra kupnja za one koji zele mob sa toliko tehnologije ...
Router je offline   Reply With Quote