View Single Post
Staro 25.08.2008., 20:37   #612
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
@Adisabeba

Prijatelju ako ti nije problem hajde malo prenesi utiske LX5090 iz prve ruke, sta ti se svidja, imas li ikakvu zamjerku, da postavis mozda koju sliku.
Ti si prvi koji ima taj model pa da podjelis utiske na forumu.

Slike mogu biti jedino s moba s obzirom da mi je digitalac van funkcije. Ako ti to odgovara ja ih mogu uploudat.Sto se tice slike to je savrsenstvo boja i detalja. Tesko je to opisati bez da se vidi u zivo. Moj Lenovo L220x tolko jadno izgleda pored Pioneera da to nije normalno.Orginalne postavke slike uopce netreba dirati dovoljno je ukljuciti room light sensor koji sam smanjuje i povecava svjetlinu slike. Uz to sam ukljucio zastitu ekrana Orbiter koji mice slku ako je staticna i dot by dot prikaz s obzirom da gledam samo blue ray-eve preko njega. Sd signal je srot i uopce nije vrijedan spomena. Nisam kupio njegove zvucnike nego sam ga spoio na Pioneer AV receiver LX51 i na Acoustic energy aelite three zvucnike tako da neznam kakav zvuk njegovi zvucnici daju. Jedni zamjerku koju imam na tv je plastika oko ekrana koja se JAKO lagano zgrebe jer ima ogroman sjaj. To je tv koji je radjen da se John Rambo na njemu gleda.
Adisabeba je offline   Reply With Quote