View Single Post
Staro 25.08.2008., 19:24   #7
AskThePro
Running With Scizzors
Moj komp

AskThePro's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ma gle ovako, meni je jasno da mi je grafa tvornicki overclockana znaci da je tvornicki i prchkano po biosu, te su smanjili originalnu voltazu (1.1V koju vecina grafa ima, [Gigabyteova je moddana pa se preko programa moze dic i na 1.2], na 1.05V jer mi tako ocitava NiBiTor. Iako nisam opicen da sad idem OCati grafu jer se za usrani Crysis ne brinem, i grafa SVE vrti na max osim navedene igre (necu ju spominjat, brrrr). Inace lako potegne do 680/1650/2000 c/s/m a kad joj stavim napon na "normalno" onda vuce ko i sve druge, 750/1720/2000 c/s/m memoriju sam dizao ali se blesira, tako da vjerujem da bi joj jedino VMod pomogo. Kad krenu igre sljedece generacije, kao igra-gore-navedena, onda cu napravit Vmod, pa ce bit ko Ultra a to mi je dosta. Za god-dvije cu vjerojatno uzet 9800GX2 odnosno GTX280, zavisi jel bi ova zadnja isla na moju maticnu, Abitovu AN52, cisto sumnjam, a GX2ojka znam da ide, vec sam ju probao. Zato, ova sad trenutacno radi sa originalnim BIOSom, tvornickim taktovima tj tvornicki povisenim 650/1620/1900 c/s/m i ja sam cisto zadovoljan. Mozda ak bas nekad negdje stisne sa AA opcijom onda dignem propusnost odnosno takt memorije sa 60 na 64GB/s odnosno na 2000MHz i sve radi.