View Single Post
Staro 25.08.2008., 01:35   #154
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Upravo to. Ne fermaju nikakva pravila jer oni su klasa za sebe i igraju na osjećaj, a ne na nekakve kružiće i ikxiće na ploči.
Šta će Lino ili netko trći objašnjavat Baliću (najboljem rukometašu svijeta kak se igra rukomet i di da stane).
Ok, to je tvoje razmisljanje.

Imam primjer iz kosarke koja mi je nesto bliza, ne znam koliko je dobar za ovo. Vecina se slaze da je M.Jordan najbolji kosarkas svih vremena. Do 1989. Bullse u kojima je igrao je trenirao D.Collins i filozofija se svodila na to da se lopta da Jordanu u ruke. Jordan je biljezio nenormalne statistike, ali momcadski rezultat je izostao. 1989/90. momcad preuzima Jackson uvodi triangle offense (kruzici, krizici i strelice) i Bullsi osvajaju naslov 90/91, 92/93 i 93/94.

To sto je netko najbolji igrac u momcadskom sportu ne jamci njegovoj momcadi uspjeh. Ili da kazemo "najbolji" jer ne cini li ga najboljim uspjeh momcadi?

Sto se olimpijade tice mozemo biti zadovoljni. Iako se mozda vise ocekivalo od momcadskih sportova (doduse ja samo od vaterpola), sa druge strane pojedinacni sportovi su iznenadili vecinu.
morph je offline   Reply With Quote