Jasno da je moguće da 55nm GT200b modeli budu i jeftiniji i isplativiji od sadašnjih HD 4800 kartica. Štoviše ljudi to očekuju, ali samo kaj budu i kad stignu 55nm čipovi, opet rasprave da nVidia ima bolji proizvod, da lomi AMD, ovo-ono, a sve redom standardno seruckanje, bez da itko od njih pogleda da je nVidiji trebalo masovno rezanje cijena, kemijanje s G92 čipovima i dvije genaracije GT200 čipova da skine HD 4800.
I opet sve te rasprave ne budu imale smisla, jer budu ljudi tak i tak kupovali ono kaj ima ljepšu kutiju uz argumente; ja imam ATi/nVidia kartice već godinama i nikad problema, tak da rađe kupi onu s kojom sam ja zadovoljan. Naravno ne budu baš tak direktno sastavljati postove, ali vješto zamaskiranim rečenicama, budu ljudima solili pamet, pričali bajke i ko zna kaj sve. Takve priče se naveliko vrte još od vremena Radeon 9000 i GeForce 5000 serije i nikad ne budu prestale, jer ljudi nikad nisu zadovoljni onim kaj se nudi na tržištu. Pa umjesto da kupe ono kaj žele i budu zadovoljni i uživaju u kupljenom, oni rađe kupe to kaj diktira tržište, forum i net, pa svakodnevno imaju seriju nebuloza o tome kak ovo ne valja radi drivera, ono se grije, a nekaj treće troši previše. Začarani krug.