View Single Post
Staro 24.08.2008., 16:09   #10
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
A ček, šta mene kao kupca trenutno boli briga šta su oni napravili, koliko to njih košta i sve moguće što si napisao? Mene kao kupca trenutno zanima SAMO razlika u cijeni, performanse, zagrijavanje, potrošnja i sl. To koliko to nvidiju košta me baš briga.
Pa ne briga te, isto kak njih nije briga dal si ti zadovoljan s karticom ili ne. Kupil si ju, oni su zaradili i to je to. Prije kupnje svaki kupac bar kolko-tolko pregleda kak se kreću cijene, performanse i sve ostalo i na temelju toga kupi ono za kaj misli da mu se najbolje isplati. Ako je to novi GTX ili HD 4800, totalno svejedno. Zato velim da nema smisla da se vode rasprave o tome kolko je bila preporučena cijena GT200 kartica i za kolko se sad prodaju. Isto kak nema smisla da se u bezbroj tema vode rasprave o zagrijavanju tih kartica i to prvenstveno od strane ljudi koji imaju nalcockane dual i quad-core procesore s coolerima za nekolko stotina kuna, a svaka druga ima je; je ali zakaj bi ja za tu karticu kupoval novi hladnjak? Ono kaj hoću, reći je da ljudi dramatiziraju bezveze otkad su došle GT200 i HD 4800 kartice.
McG je offline   Reply With Quote