Tema
:
problem sa bootanjem :S
View Single Post
24.08.2008., 13:56
#
1
minotaur
Premium
Datum registracije: Mar 2006
problem sa bootanjem :S
dakle jucer radim normalno u winsima (surfam i gledam tv) i samo najednom plavi ekran smrti, i to prvi put nakon vise od pol godine al od onda su vec i novi winsi stavljeni i ja restartam i sve normalno i pit ame ono za safa mod, last known good konfiguration i start normal i ja stavims tart normal i on pocne loadat winse i opet plavi ekran na 2-3sec is ams e restarta i tako unedogled... nista ja reinstal winsa i za vrijeme instalacije dok je jos u dosu opet plavi ekran i restart... ja opet ispocetka reinstal i dode do namjestanja tipkovnice i jezika i stavim hrv tipkovnicu i kad sma klikno apply ovaj opet plavi ekran.... popizdio sam... i sad napravim clear cmos i idem opet sa instalacijom i prode instalacija i instaliram sve drivere i kad sam zadnji driver od tv karitce instaliravo stisnem da restarta i opet plavi ekran i onda se restarto... i onda je komp radio nekih 2-3 sata i otvorim mozzilu i umjesto da se mozzila otvori plavi ekran smrti i opet dode do loadanja winsa i plavi ekran i restart i tako u nedogled... srecom starci krece dnevni boravak pa mi je zakrcen put do prozora inace bi bilo koponentni na betonu ispred kuce... ja stvarno enznam sta vise da napravim...
minotaur
Vidi profil
Pronađi još poruka od minotaur
Moj komp
CPU:
E2160@3,5Ghz@1,8V cooling with ThermalTake BigTyp
MBO:
Gigabyte 965P-DS3 cooling with HR-05 SLI
RAM:
Ballistix 2x1Gb 800mhz@1000mhz
HDD:
Seagate 250Gb
VGA:
ATi x800
Napajanje:
Seasonic 430W S12II
Monitor:
Samsung 731bf
Windows XP Professional
Ostalo:
TV kartica: Leadtek TV2000 XP Expert Tipkovnica: Logitech UltraX Premium Stakor: Logitech mx518