Citiraj:
Autor xulos
ja da imam viska love uzo bi bilo koji NZXT (pogoovo ''Tempest'' model) jel su mi predobra kucista po izgledu samo steta za tebe sto nisu big tower
|
evo prvo da odgv nzxt kucista nisu losa ima mi kolega i sve je to ok on ima appolona ako se ne varam. Kucistu glavna boljka je to sto je malo i nema prostora za neku malo duzu graf karticu miniaturno kuciste eto. to je problem ostalo je sve okey. Ja nisam ljubitelj plastike na kucistu tako da mi se radi toga bas i nesvida, ali to je moje misljenje.
Citiraj:
Autor ZOKSY
JAKO DOBRO KUČIŠTE-moje mišljenje
fakat mi nije jasno zašto svi pljuju po TT(možda nije na meni da kužim)
jeste da je skuplje od konkurencije ali zato ovaj xaser izgleda jebeno.
mjesta ko u priči,svetli plavo 4x120mm ventovi 
|
imam kandalfa LCS i kuciste je okey sluzi svrsi ako se naviknes na glavnu boljku TT.a a to je zavrsna obrada onda ti je okey kuciste. Xaser III imam vec 4 godine i jos je u funkciji kuciste je okey i sve jos radi na njemu i kuciste je mrak.
Misljenja sam da TT.ci su precjenjeni i da za te pare mozes dobit bolje kuciste npr cosmo koji je 2 puta bolji od njega. A sad ante na tebi je odluka sto ces. Makar sam misljenja da si vec odlucio a tu od nas trazis samo dopustenje da to kupis. Sad tu oko detalja necu ulazit to za maticnu kontam da vecina ljudi ne rasarafljuje racunalo bar jedanput na dan. Osim naravno razera i ocerske ekipe