View Single Post
Staro 24.08.2008., 09:12   #575
grizli medo
Premium

Datum registracije: May 2008
Eto ljudi.. opet ste krenuli u skupljem smijeru... more imat plazma 200 00000 boja, ali ak ja nemam para za takvu plazmu onda nemam

kao sto ste mogli vidit kupujem LCD DO 5000 kuna !!!!

Vjerovali ili ne Quadro jedini u specifikacijama ima podrsku ropeko VGA kabela na 1360*780 dok , npr philips ima SAMO 1024/768

Quadro ima dva tunera sliku u slici i sl

Pitao sam vas DA LI MI TREBA DVB-T tuner AKO IMAM kabelsku ??
S t ime da analogni DVB-t Tuneri s scart izlazom su JEFTINI ???
Pa ne zelim zato trait TV samo s tim ..?!

Imajte na umu da LCD matrice RADI SAMO par prpizvođaća na svijetu i da mnogi ima chimei unutra... TAKO da goviriti nemoj uzeti quadro je bezveze pogotovo ako ima bolju elektroniku dva tunera i sl za istu cijenu

ZELIM da mi kazete STO MORAM gledat u specifikacijama sto je bitno da kvaliteta slike antene bude dovoljno dobra posto kod raznih proizvodjacca postoji elektronika za peglanje šuma i sl?!

OVO imam u vidu QUADRO 42KL20 malo stariji model u specifikacijama ima samo za 100 manji kontrast novi model 42kl21 ima kontrat 1:1000 ovaj ima 1:900 i kosta SAMO 4300 KUNA !!!!! ima dva tunera i sliku u slici, nema dvb-t

ona PHILIPS isto stariji model 42PFL3312 , jedan tuner, bez DVB-t u metrou na akciji 5000 kn !!!

Samsung najjeftiniji model od 37 incha,, LE37s62B... u metrou na istoj antneni NAJGORA slika od svih gore.. previse ispeglana srnatost izgleda plasticno i bole te oci jel zele fokusirati

AOC kao sto sam ve dao link 37 " ima DVB-t tuner MANa nigdje NIJE izlozen i nigdje mu ne mogu vidjeti sliku , cijna 4300

DAKLE MOLIM VAS BEZ SKUPIH PLAZMI... U OVOM RANGU...
znam reci cete mi ima panasonic plazmu 37" za 5000 kuna.. ali ne vidim razloga zasto bi je uzimao ?!.. posto SVAKA PLASZMA u ducnu ima DALEKO manje svijetlo od CRT-a
Ima vjetlo urangu projekcijskog TV-a na postavkama tamo....
grizli medo je offline   Reply With Quote