Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Hm, ne kuzim zasto meni ne sljaka. Koja grafa treba biti uopce primary adapter, gornja ili donja? I vidim da uopce ne mogu ugasiti taj CrossFireX u 8.7 Catalystima, vec je kvacica posivila kad sam je ukljucio.
|
hm, crossfirex treba biti ukljucen, to je sigurno - posto je to naziv koji su uveli kao jedinstven nakon 8.2 drivera.
Kolko sam upoznat s crossfireom, ako ti dobro radi najvise 2 monitora mozes imati prikljuceno istovremeno (ne 4) i to najbolje na gornjoj (primarnoj) kartici i na izlazu blizem pcie utoru.
Nadalje, koristi samo jedan crossfire bridge, posto drugi na rezolucijama manjim od 2xxx donosi samo nestabilnost i treperenje (naravno ne kod svih).
I kako mislis da ti ne sljaka? Sta ti pishe prema gpu-z? Jel mozes pratiti taktove na everestu i log raditi prilikom igranja? - preferences - pa logging i odaberes i kasnije citas, ili preko riva tunera gdje detaljan graf vidis?
Kod mene je sve super sljakalo, cak se i super moglo clockat preko catalysta - samo odaberes taktove i u 2d modu ti se powerplay ukljuci na original niske taktove, a u 3d modu skoci na one koje si sam odredio. Nije trebalo kemijat nista s rivatunerom, novim biosom ni nista.