View Single Post
Staro 23.08.2008., 19:12   #567
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
@Nani Zaboravio si napisati jednu prednost LCD-a a to je puno bolja vidljivost slike pod jakim danjim svijetlom.

Volio bih da mi netko pokaze tv koji ima bolji prikaz boja od moga Pioneera LX5090 jer ga ja nisam mogao naci a trazio sam i gledao jedno mjesec dana. Netko je spomenuo da su plazme od Pioneera bezobrazno skupe sto je cista glupost. Ja sam svoga platio 18.500 kn s stalkom dok je PANASONIC TH-50PY800P 17.832,51 kn najjeftiniji u protisu s losijim prikazom crne. Pioneer doduse dolazi BEZ zvucnika ali budimo ozbiljni. Takvi tv-e se spajaju na puno bolje zvucnike od onih koji dolaze s Panasonicom ili onima koji se mogu dokupiti za Pioneer. Full HD televizori se NE kupuju da bi se gledao HRT ili bilo koji sd signal. Uopce spominjanje sd signala i kako on izgleda na full HD-e tve-u je presmijesno. Svrha full hd-a je taj da se GLEDA FULL HD tj blue ray ili neki HD enkodirani zapisi. Isto bi bilo ko da neki auto magazin testira dali Ferrari skrece bolje u zavoju od Lamborghina dok voze 30 kmh. Svatko ko nema pristup HD materijalu NEMA potrebu kupovati Full HD tv jer baca novce. Bilo koji quadro za sitne pare ce posluziti za sd signal.
Adisabeba je offline   Reply With Quote