View Single Post
Staro 23.08.2008., 18:46   #1057
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Prije svega, dobrodošao na forum. Pa da - imaš pravo, bolje je imat zaposlene ljude koji kupcima na pitanja odgovaraju sa "oprostite, ne znam Vam odgovor na to pitanje, inače sam dimnjačar po struci" (moje osobno iskustvo iz Vemila), i na temelju neobrazovane i ne$zainteresirane, te podplaćene radne snage stvarat veći profit... Mogli bi onda i ostali trgovci prihvatiti to pravilo, pa kad dođeš kod trgovca automobilima i pitaš koja je razlika između dizela i benzinca - on te samo bijelo gleda i promrmlja nešto na albanskom. Također, kada bi primjerice automehaničarske radionice i servisi prihvatili takvo pravilo, bilo bi zasigurno iskusiti popravak automobila kod njih. Primjerice kao u Hg-spot servisu računalo... Zaletili ste se autom u stup jer smo vam zaboravili spojit kočnice? Ma oprostite, znate - nismo iz branše pa se još malo učimo... Znate, male plaće i tako to. Drugi će put biti bolje..

EDIT: Odgovor na tvoj drugi post - kvaliteta uvijek ima cijenu, ali i sigurnog kupca.
Iako, radije bih da mi kaže da ne zna odgovor jer je dimnjačar po struci, nego da mi ide prodavat priče samo da proda komponentu. Jedno je stvar neznanja, a drugo bahatosti i pristupa pričam-sve-samo-da-prodam. Nažalost, morat ću se složit da je u mainstream dućanima dobar trgovac onaj koji ti proda i ono što ne trebaš
generic je offline   Reply With Quote