View Single Post
Staro 23.08.2008., 18:32   #1056
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor hello! Pregled postova
Katastrofa! Grdo vas je čitat, svi ste pametni i svi ste super složni kad treba pljuvat po ekipi što radi po centrima i centrima kao takvima. Probajte vi voditi firmu nekakvu pa da vas vidimo, zaposlite sve stručnjake unutra dajte im plaču 5000 kn+ pa onda kad vam duđu ovakvi kao vi pametni i bistri unutra pa vam kažu bah pa to sam ja vidio na nabavi za 500 kn (on ima za 550 kn jer mora platit te sve pametne tamo šta ih čuva za vas) i ode van. Takvo stanje je samo vaša krivica jer ste doveli sve njih do doga da prodaju opremu za 10% max i onda se čudite što su nestručni ljudi unutra. Ako i dalje ne shvačate što ja to sada pričam priložit ću primjer, jel odeš u AlienWare i sereš što mu je tak skup komp kad ga ti prek nabave složiš za pol cijene??
Prije svega, dobrodošao na forum. Pa da - imaš pravo, bolje je imat zaposlene ljude koji kupcima na pitanja odgovaraju sa "oprostite, ne znam Vam odgovor na to pitanje, inače sam dimnjačar po struci" (moje osobno iskustvo iz Vemila), i na temelju neobrazovane i ne$zainteresirane, te podplaćene radne snage stvarat veći profit... Mogli bi onda i ostali trgovci prihvatiti to pravilo, pa kad dođeš kod trgovca automobilima i pitaš koja je razlika između dizela i benzinca - on te samo bijelo gleda i promrmlja nešto na albanskom. Također, kada bi primjerice automehaničarske radionice i servisi prihvatili takvo pravilo, bilo bi zasigurno iskusiti popravak automobila kod njih. Primjerice kao u Hg-spot servisu računalo... Zaletili ste se autom u stup jer smo vam zaboravili spojit kočnice? Ma oprostite, znate - nismo iz branše pa se još malo učimo... Znate, male plaće i tako to. Drugi će put biti bolje..

EDIT: Odgovor na tvoj drugi post - kvaliteta uvijek ima cijenu, ali i sigurnog kupca.