Citiraj:
Originally posted by ZYXY
oni su samo gledali da budu prvi - i prvi i jesu , imaju najbrzi (u megahercima) procesor i to su postigli
sad ce lupiti novu filozofiju jer su statisticari rekli da je utrka za mhz
|
utrka u megahercima je odavno završila samo što je AMD-a(pametni ljudi) to shvatio prije Intela ...
Intel definitivno nemože konkurirat AMD-ovim Fx procovima kakvi megaherci kad proc na 2.2 i to pošteno odere ovoga na 3.2!!!!!!
I još jedan važna stvar svi frendovi moji koji imaju Intela kupuju Intela jer nemaju pojma o kompićima ..on meni kaže tvoj AMD se više grije a nema pojma da se njegov Intel grije više nego moj AMD. I naravno tu su megaherci kad neki tupan vidi gle mrcinu kolko megaherca ima a nema pojma šta mu AMD napravi sa mnogo manje megaherca!!!!!!!!!!!!!
I naravno tu su firme koje kupuju glupe celerone koji Kurc** nevaljaju za te pare dobiš amd koji je brži za duplo od jebenog celerona. Intel je u zaostatku za AMD-om....al zbog ovog gore navedenog još uvijek drži velik dio tržišta....e da zaboravio sam Intel je jednostavno preskup on ne vrijedi te pare koje daš za nj i to je činjenica.