opet ja...nadam se da se ovo ne racuna kao spam...jer neznam na kojem drugom mjestu bi mogao dobiti stručniji i iskreniji odg...danas mi je napokon dosao laptop sa servisa...ali pri preuzimanju laptopa sam dozivio za po mene krajnju nepravdu...uglavnom drzac lcd-a kod laptopa...onaj metal iznutra je od samog pocetka bio previse zategnut...al ja to naravno nisam odmah shvacao jel mi je ovo prvi laptop i nemam iskustva sa time....mislio sam da ce se malo rashalat...nakon nekog vremena sam skuzio da ipak to nije onako ''serijski'' kako bi trebalo biti i otisao sam do mjesta di sam kupio laptop feniks kompjuteri....a tamo su me proslijedili odmah do servisa...da mi kao otpusti malčice drzac lcd-a ...jer inace cu izgubiti jamstvo jel ce se tretirati kao fizicka steta....odfurao sam ga na servis opisao kvar (imao sam vise kvarova)...rečeno mi je da se kod moga laptopa( MSI ER-710x ) ti drzaci nemogu otpustit...ali da ce kao pogledati to...i riješiti ostale kvarove ...te su preuzeli laptop...i nakon dva tjedna su zvali da je gotov...lcd je bio nesto popravljen i mislio sam da je sada ok...nažalost tu to ne prestaje...nakon nekog vremena...poceo mi se odvajat donji dio lcd-a...znaci tamo di je on spojen(ne drzac, iako je i on odvojen

....nego bas kuciste lcd-a)....i naravno odfurao sam ga na servis again ( među ostalim nisu ni porpapvili sve kvarove sa prijašnjeg servisa o kojima nezelim sada jer bi slijedio jos jedan ovakav tekst )... nakon hmmm 4 tjedna...tj danas...zvali su da je gotov...dolazim po njega pogledam lcd a ono on razdvojen...objašnjene.... čistio sam laptop sa krpicom i tekucinama...i kao da je ta tekucina padala na taj metal i stegnula te držaće te zbog toga su ti drzaci rasturli sebe...i kuciste od lcd-a.....mislim stvarno...gledao sam ga par minuta i nisam vjerovao koje objašnjenje....kao prvo cistio sam lcd samo dobivenom krpicom od mikrofibre bez ikakvih tekucina...kao drugo studiram elektrotehniku....i svi na faxu imaju laptope i 80 posto njih koristi tekucine....i naravno ama bas nikome od valjda par tisuca laptopa na faxu se to nije dogodilo...eto nadam se da ce bar netko ovo procitat do kraja...i komentirat...i mozda dat neki savjet sto sada...jel eto fkt se osjecam nasamareno....ispricavam se ako se ovo smatra kao spam