1. Teško je to reći dok ne vidiš koja greška se pojavljuje jer BSOD može uzrokovati bilo što - od neispravnog ili krivo namještenog hardvera do loših drivera ili drugih programa.
2. 2) Nije, ali tako si siguran da će instalacija proći kako treba. Ovako se može dogoditi da si uništiš Windowse ili stvoriš neke druge probleme. Zbog toga prije svega predlažem napraviti backup/image sistemske particije pomoću Acronis True Imagea, ali si na nekom drugom kompu napravi samo njegov bootabilni CD, nema potrebe instalirati u Windowse. Sasvim lijepo radi na tom notebooku. Kad napraviš backup, kreni u instalaciju drivera. Ako se nešto dogodi, pomoću backupa vratiš sistem u stanje prije instalacije drivera.
2. 3) Da, bitno samo da se svi driveri instaliraju jer sad u Device Manageru vjerojatno imaš žutih upitnika i nepoznatih uređaja. Jučer sam baš, dok sam ti ono pisao, gledao koliko će izdržati baterija i bilo je nekih 3 sata i 20 minuta. WLAN i Bluetooth su cijelo vrijeme bili aktivni jer se bežično spajam na router i imam Bluetooth miš. Komp nije bio baš u idleu jer sam u Firefoxu imao konstantno preko 10 tabova, svako malo sam ih dodavao i mijenjao, gledao flash sadržaje, povremeno slušao mjuzu itd.