Citiraj:
Autor mymoon
samo da se ubacim; po ovome kako opisujete da se plazma ne vidi dobro u osvijetljenoj prostoriji ispada kao da je slika negledljiva. malčice pretjerujete.
|
Citiraj:
Autor dugixy1
to si u pravu,samo ne pretjerujemo mi već proćitaš negdje i zapamtiš, a možda je na nekoj bez veze str dobila takvu kritiku a neme veze sa logkom i istinom.ja ono što sam vidio preko dana u dućanima nemam nikakvih zamjerki ili da sam neki nedostatatk uoćio.
normalno da će ti biti odlićna i preko dana,ne zamaraj se time već uzmi neku dobru i bićeš prezadovoljan.baš sam bio u king krosu u tehnomaxu,imaju te odlićne plazme od panasonica,otiđi pa pogledaj.
pozdrav
|
koristim panasonic plazmu i nikakve razlike nema dan-noc (mislim o gledljivosti>naravno

da je nocu bolje

da sad ne skoce odma), citaj, gledljivo je u bilo kojim uvjetima. najbolje je kaj je gledljiva iz bilo kojeg kuta bez ikakvog gubitka kvalitete poput zatamnjivanja slike, gubitka vidljive povrsine i slicnog. uglavnom, iako se plazme gase, cim padne cijena ovim hi-end modelima, uzet cu jos jednu plinaru nek se nade...
EDIT:zaboravih reci da joj isto tako nimalo ne smeta za kvalitetu i osvjetljenost te gledljivost slike, izvor umjetne rasvjete, citaj luster ili recimo podna halogena lampa. niti ima odbljesak niti se gubi vidljivost(iako je to mozda do kvalitete panasonikovog ekrana-neznam kak je s drugim proizvodacima)
a najbolje od svega je kaj superiorno izgleda kad je spojen picek na nju...igranje na necem tako velikome je poseban dozivljaj..recimo fajt s battle walkerom u BF2142...ili napad na svemirsku stanicu..pa sve spojeno na kucno kino..

..nema se kaj drugo reci
znaci, mala pomoc pri odabiru plazma/lcd:
plazma...jer nju koristim
ZA:
-odlicne boje(sasvim pristojna crna i siva)
-odlican kut gledanja
-dobra, osobno bi rekao odlicna vidljivost danju
PROTIV:
-osobno meni nekako cudna slika prilikom gledanja f1,nogometa ili necega takvoga...kao da je nekako na trenutke hmmm sve nekako trzavo i usporeno(naravno nije negledljivo, vec onako, primjetim to ponekada)..i to recimo, u trenucima kad je kadar iz daljine, recimo helica ili s vrha tribine..nije ghosting vec neznam ni sam...cudno..mozda je sve to samo zbog preogromnog komprimiranja maxtv signala, pa ponekada to izgleda tako..
-za ostalo nemam prevelikih zamjerki, vec su one uzrokovane samim modelom i proizvodacem(glupavi meni,neintuitivne neke komande i slicno) no to nema veze s plazmama opcenito.
eto,koristim plazmu, proveo i podosta vremena na odlicnom lcdu, i onak...kupit cu plazmu sljedeci put
mada iskreno...mislim da je proslo doba razlika, te sada lcd i plazma(koja se gasi malo pomalo-neki su je vec i onako otpisali iz svoje proizvodnje) stoje rame uz rame, te je odluka iskljucivo na kupcu kaj preferira. plazma i dalje ispada kao referenca za filmofile, dok lcd sluzi za one ostale