Evo 5 ujutro je i nemam vise snage za ovu plocu. Napravio sam floppy sa driverima pokretao ih na sve moguće načine, sa cd-a, usb-a, skidao s neta, na svim inačicama windowsa, XP S.pack 1,2,3, corporate edition, home, professional, vista 32 bitna, 64 bitna, home, ultimate... Cijelo vrijeme sam mislio da radim nesto krivo ili da je nesto s diskom, ali nije. Procitao sam sve moguće forume i teme i probao sve sto sam mogao. Prije nekih pet sati je nekakvim čudom vista prepoznala disk, najprije samo na jednom portu, a onda polako redom i na drugim portovima (ima ih 6). No tek je onda pocelo sranje. Instalacija viste pocne i onda se ili sve zaledi nakon par minuta ili se restarta. Isto i sa Xp-om. I nakon sto sam preko svih 6 portova pokusao instalirati sve inacice windowse, mogu reci da mi ih je stvarno vise pun k...c! Na stranim forumima koje nisam prije citao (jer na ovom forumu na 5000 mjesta pise ASUS je bolji od GYGABITE...) ima jos ljudi kojima se događala ista ova stvar i nitko je nije uspio rijesiti. Kako ću onda ja? Ako netko jos kojim slucajem ima bilo kakvog iskustva s ASUS P5Q3 DELUXE ili ima kakvu ideju u cemu bi mogao biti problem neka napise, bit cu mu vrlo zahvalan. Laku noc.
da, jos i ostatak konfiguracije je:
Corsair 650 TX
Q9450
Corsair DDR3 1333Mhz
Hd 4870
Antec P182
Pioneer dvd-rw