View Single Post
Staro 21.08.2008., 22:19   #13
deadwing
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Evo update da kažem šta sam kupio, ako bude neko u sličnoj situaciji možda mu pomogne... nije bilo onih HD201 u dućanu i budući da nisam imo vremena (već sam kasnio na poso kad sam ušo u dućan ) na kraju sam uzeo ove (HD415 - u technomaxu bile su 350kn) bez nekog detaljnijeg biranja (tj. uzeo sam prve koje su bile blizu cjene od Shennheisera jer ste ih nahvalili pa sam predpostavio da s njima nemogu pogrjesit).
I dođem na posao ubodem slušalice, a ono užas... bas prejak vokalistu jedva čujem i mislim si kako sam bacio 300kn u vjetar. Nadam se da je zvučna...
Dodjem doma ukopčam u komp i isti dojam, vokalist se jednostavno ne čuje od baseva, i taman mislim kako su mi prošle slušalice 10x bolje po zvuku, ukopčam ih nazad kad ono ko da sam stavio dvije plastične čaše na uši pa zvuk nekako jadno odzvanja iz vana ...

Nevjerujem da su to one iste slušalice, i vratim ove nove i stvarno, zvuk 10x bolji. I sad malo se naviko i odlične su, stvarno se čuju detalji i to, ali i dalje mislim da je bas malo prejak pa se dobiva nekakav "neprirodan" osjećaj... samo puuuno neosjetnije nego prvi put... overall više nego zadovoljan kvalitetom, i udobne su iako se direkt naslanjaju na uši lagane su i ne osjete se previše. Najveća zamjerka je plastika i možda izgled malo čudno izgledaju, isto tako jako puštaju zvuk kad se pojača tako da bi mogo nekom bit problem ali meni doma nije. Sve u svemu nije mi žao para i mislim da ni drugima neće bit. Tnx. na savjetima i

Zadnje izmijenjeno od: deadwing. 21.08.2008. u 22:30.
deadwing je offline   Reply With Quote