S kojom agencijom idete?
Karlovy Lazne je 0 bodova. Tamo se čuvaj onih barmenica jer si znaju uzimat povelik tringelt da ni ne skužiš, pa prvo provjeri što drže u "For Me" ruci. Inače popio sam Heineken preračunato za 30 kuna da mi je prisjeo lagano. Dobro je što je tamo pol litre točene negdje 7 kuna. Na mob. si namjesti konverter valuta pa će ti bit lakše. Mi smo prolazili kroz 4 države pa sam se pogubio u svim tim Krunama, Eurima i Forintama. Klub kao klub sa muzikom i nije toliko loš, 4 kata, razna muzika ali i nije najveći u ovom djelu Europe, jer je to sad Byblos u Poreču sa kapacitetom od 3500 do 5000 ljudi

. Mi smo išli sve tri večeri koliko smo bili tamo. Kažem ti rađe odi po okolnim pubovima, dobro se najedi i pij jer je tamo jeftinije nego u tom prerazvikanom klubu (mi smo kupili karte - budale - za sve tri večeri unaprijed).
Zašto pitam za agenciju. Ovisno o tome kakvu agenciju imate i imate li pretrpan itinerar ti i ovisi kakav će ti put biti. Jer mi smo na nogama bili od 9 ujutro pa sve do 19 h dok se nismo vratili iz razno raznih razgledavanja koje nam nisu htjeli smanjit i olakšat. Stigo si se otuširat, "pojest" "večeru" i brzo na bus u grad, tak da smo u 12, 1 u disku bili polumrtvi.
Hrana u hotelu
Bridge u Pragu je bila blagi užas, jeli smo doslovno u biljar klubu, a posluživala se sa biljarskog stola prekrivenog bijelim stolnjakom - mogu reći najlošija hrana koju sam okusio u životu. Dvojica kolega su spavali na komadu spužve, improvizirane dvije trokrevetne sobe, na 6 ljudi jedan tuš. Nemoram ni naglasit da je hotel bio na jebenoj periferiji grada, gdje ako ostaneš - jednostavno nemaš što radit.
Jedino u Pragu što me se dojmilo su Križikove fontane pa probaj to pogledat - traje nekih 45 minuta, a ni vožnja po Vltavi nije bila loša. Ostalo je jedna velika 0.
Slovačka me se još najviše dojmila jer sam imao svakakve predrasude o toj zemlji. Mirno je, ugodni su ljudi a bili smo smješteni pokraj odličnog Dopler diska, u hotelu Astra, hrana je bila odlična kao i osoblje (kao doma) i nismo spavali na spužvama. Kasnije je još i bila Budimpešta, hrana i smještaj vrlo dobri, mogu reć da sam se tamo nakon 3 dana Praga prvi put najeo ko' svinjče - u mađarskoj autohtonoj čardi. Jedino što je u Budimpešti slab noćni provod.
Mada ti se ovo sad čini više-manje nevažno, ali gledaj ako će te forsat da si na nogama 10 sati, neće ti baš biti previše do "plesanja" neg ćeš htjet zaleć negdje što prije. A na prazan želudac nećeš moć ni pit. Inače i mi smo kupovali u Billi, ali primjetit ćeš nije ništa jeftinije nego u Lijepoj Našoj, a ne možeš ni pomislit koliko je bilo razočarenje na licima cijenom krpica djela lijepšeg spola mog razrednog odjeljenja.