View Single Post
Staro 21.08.2008., 04:09   #23
kreso7
Premium
Moj komp

kreso7's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Za tudju lovu Wind, za svoju lovu Acer :-)
Ja bi EEE 901 zadnjeg uzimao jer mi se ne svidja jako ogranicen SSD. Posto sad ima pun kuac i osamsto verzija EEE-ja, ne znam koja ce prva doci k nama, i hoce li biti vise od jedne. Zasad nije poznata cijena EEE-ja kod nas, a Wind sam vidio u dva shopa, po cijenama od 3300 i 3500kn. Asus, s druge strane, kosta 2660 i 2800kn, ovisno gdje gledas. Mislim da sam vec gore napisao, u odnosu na Wind, Acer ima 1" manji ekran, 40GB veci disk, nema bluetooth, ima losiju web kameru i nema underclock opcije koja bi mogla usparati bateriju bar malo. Vrijedi li ti to skoro 500-900kn razlike (ovisno gdje gledas, jel)... Meni ne. Za tu lovu kupim 6 cell bateriju kad bude prilika i imam dvije baterije za ukupno oko 8h rada.

Eh, da, evo jos jedna stvar. Bez ocitih problema vrti 720p matroska video. I to preko mreze sa drugog racunala. Probao pet minuta, trzalo prvih nekoliko sekundi, kladio bih se da je zbog mreze. Nije da 720p video ima smisla gledati na 9" ekranu, ali nek se zna da se moze . Iako, zauzece procesora je tad na 100%, dok ovo tipkam slova kasne za mojim tipkanjem , no jos je uvijek upotrebljiv za browsanje. Doduse, sad sam tek skuzio da su zvuk i video otisli out of sync kad sam to pisao, no vjerujem da bi islo kad bi sve ugasio i samo gledao u BSPlayeru.

Eto, ponovo sam se raspisao, nije se tesko priviknuti na tipkovnicu, ali zbilja ih ne bi ubio veci bekspejs naustrb manje * tipke
kreso7 je offline   Reply With Quote