View Single Post
Staro 21.08.2008., 00:36   #1
doorman
weliki pwner...
Moj komp

doorman's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
(riješeno) NTLDR file is missing

bok ljudi jako je vazno evo da pojasnik kako je doslo do svega...prije tjedan dana sam kupil freezera 7 pro...i nije mi ga stel vrtiti na ful okretajima...i ok idem ja probam napraviti clear cmos (pitaj boga kaj on ima uneseno v taj svoj bios...) i sve 5 ja napravim cc i palim komp i kod boota mi pise NTLDR file is missing press ctrl+alt+del to restart stisnem i mislim si bude se resilo ali mista...i probam staviti windows dvd imam onaj dvd na kojem je 11 windovsi (home, pro media, bla, bla...) i probam tamo nesto s onim fix bootom alui nista probam presnimiti taj ntldr file ali ne mogu jer nemam cd na kojem su samoo ti windiowsi...

i nista idem ja na drugu particiju nasnimim nove windose (na prijasnjoj su bili xp pro a nove sam nasnimil media centar) i se 5 instalacija u redu i mislim si super bar si morem backupirati dokumente...e sad dolazi do najveceg problema...sve ja fimo od dokumenti backupiram... i sjetim se: iss moram napraviti back up emailova i bookmarka koji su mi od strasne vaznosti...

i probam ja to kao i obicno mozbackupom ali nista ne mogu, probam palit mozillu s druge particije na kojoj je bila prije nasnimljena...ali nista ukljuci se mozilla ali nema bookmarki, i tu sam stao ja neznam vise sto da napravim ljudi ocajan sam...

dajte mi molim vas pomognite jer mi jako trebaju bookmarki bolje nego e mailovi...

dajte neke prijedloge ili bilo sto...

e da i sad imam dvoje winse na kompu ali mi nigdje ne nudi u koje zelim uci nego automatski starta nove...

e ljudi hvala vam svima koji cete probati pomoc...

pozz...i tnx...

CPU: Intel Core 2 Duo E6300
MBO: Gigabyte 945P-S3
RAM: 2X1GB KingMAX i GoodRAM
GPU: ATi Radeon X1600
HDD: Hitachi HDP725025GLA380 (250 gb) & Hitachi HDT722516DLA380 (160 bg)
OPT: nec dvd r/rw
PSU: chieftech 440w

Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve...
J. B. Štulić
doorman je offline   Reply With Quote