Igorr-ja stvarno neznam koji je tvoj problem,kazes da ubirem postove???!! uclanio sam se ovdje a i pise valjda negdje jos prije pun kurac vremena a ti meni sada govoris da ubirem postove ,a za kaj molim te lijepo i jos jednom se hocu ISPRICAT zato kaj ne pratim svaki božji dan svijet tehnologije i nisam u ovako naprednoj fazi razmisljanja i znanja opcenito kao ti igorr-e ,ja sam htio otvorit diskusiju (a ne linč) o tome kaj sam uspio napravit s karticom postao sam screenshot na prvoj je stranici di lijepo pise a ako netko nemoze pokrenut crysis s 15 fps-a na toj kartici tolko klokanoj onda nek jednostavno dodje do mene ja sam u maximiru neka me cimne na PM,jer fakat neznam kaj da sad ja radim da vam dokazem da je to tak....mislim kartica je 64-bit kak pise u tom everestu,dignul sam ju tolko jer sam stavil na Ntune-u koji sam skinuo s nvidia-ine stranice i stavio sam da nadje optimal,cekao 10min i rekao da do tolko moze sigurno radit i tako radi i fakat vise neznam cemu ovakvi debilni komentari kao tvoji,ocigledno ako sam ja u srednjoj skoli (navodno) da si ti jos u osnovnoj i imas super racunalo i jako si pametan i tvoj je tata jaci od mog (nek se prijavi na novu tv)...pozdrav i jos jednom moja isprika jer sam se htio pohvalit!