View Single Post
Staro 20.08.2008., 14:13   #78
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
bolesnoooooo perverzija dapače, barem sudeći po teaseru.
oni kratki dijelovi između su definitivno in-game, izgleda realno u najmanju ruku.
rano je predviđati, al mislim da će ovo požderat Grid (kolko god mi je odličan). Možda je to zato jer godinama već nisam vidio pošteni NFS, pa su sad nade i očekivanja velika. Nadam se da će se dio bar ispunit.
fingers crossed

Da, oni dijelovi između jesu in-game...nasel sam bas i par screenova iz in-game...
Da ti iskreno kazem, daj Bog da je bolje od GRID-a...iako se vise GRID moze uspoređivati sa Pro Streetom jer su to vise profesionalne, zatvorene utrke na stazama (i tu ga GRID pobjedi za nekoliko klasa)
Makar bit ce tesko, jer GRID je stvarno zakon...tim vise mi je bolji zbog fizike i ostecenja, odnosno realnosti koja fali NFS-u jos od Porsche Unleasheda....

Evo jos par screenova iz igre...

Ovo lijevo pokraj mini mape je pretpostavljam indikator traženosti od murje...a uz ovaj mjerac brzine u gornjem lijevom uglu je onaj slow-mo iz most wanteda za kriticne situacije (blokade na cesti, čavle na cesti i sl)

Sve ostalo imate na stranici

Code:
http://www.nfsplanet.com/en/
Kazu da je sutra neka konvencija za igre, pa ce mozda biti jos nekih korisnih materijala na toj stranici...
TheBEaST je offline   Reply With Quote