iako si ove sve nedostatke w4000 serije doslovno prepisao sa hdtvtest, moram ih samo malo iskomentirati...
Citiraj:
Autor Nani
Mislis da je W4000 nesto bolji  TV koji ima za meni unaklazenu verziju PS3 GUI-a XMB-a koji laga
|
unakazena? ajd dobro bar si rekao "meni". istina da lag-a, ali hebo ja ako je to tolki problem...
Citiraj:
Autor Nani
nemo mogucnost kontrolisanja nivoa bijele i gamme poa samim tim i D65 skale
|
moguce je, samo treba u servisni meni znati uci. ima na netu sve..
Citiraj:
Autor Nani
takodjer SD deinterlacing za filmove ne postoji, dakle SD signal je u najblagu ruku uzas
|
no comment ne gledam televiziju skoro nista (samo ttx citam

), ali meni slika na digitalnim programima izgleda prihvatljivo. istina bog, na analognim je bolno losa..
kod drugih SD sadrzaja (recimo dvd) mi ionako sam player radi upscale tako da ni tu nisam uocio problem. max tv je izgledao dobro (dok mi ga nisu iskljucili

)
Citiraj:
Autor Nani
Mild low-pitched electronic hum from back of TV (not a problem at normal sitting distance and TV volume)
i "Slight clouding and LCD backlight bleed"
|
ovog sam se zapravo najvise bojao ali nekom srecom (ili novije serije nemaju vise tog brujanja, zujanja) moj primjerak nema toga i sjedi necujno (40w4000 nema vent? bar ja ga ne cujem, sinoc u gluho doba noci sam isao slusati

)
lcd backlight bleed je barem kod mene nepostojeci ali vidio sam neke slike gdje je bio jako izrazen (opet sreca valjda).
clouding jos nisam uocio
eto, toliko od mene