View Single Post
Staro 20.08.2008., 12:57   #29
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
U sto se ovaj forum pretvara... strasno. Citam i nemogu se nacuditi.
Otvaraju se teme za takve gluposti da je to nenormalno.
Ovaj blebece nesto tek tako da pise nesto i da skuplja postove. A spika mu je premocna:
svi smo mi kao snobovi koji bacaju pare na hardware a on je stvarno pametan pa (kao fol) potrosi 2500kn na alkohol. Uz to je pokrenuo crysis sa nevjerojatnih 15fps-a (koji su vjerojatno postignuti samo u trenutku kad je gledao u pod). I stvarno je best-buy kupiti graficku za 300kn koja realno ne vrijedi ni 100kn dok se za 100-200kn vise dobiju brutalno jace kartice, ali doslovno brutalno (sto je mogao zakljuciti da je procitao valjda bilo koju temu zadnjih par mjeseci). Svaka cast, nemam rijeci...
Sad ce se naravno opet javiti netko pametan i reci da napadam covjeka bezveze, a on jadan isao samo reci da je overclockao.
Za svaki glupi post koji se otvori je isto obrazlozenje: "nije on kriv sto nezna, nitko se nije rodio da sve zna".
Ja se s ovim u potpunosti slazem, svi su krenuli od nule, ali zato je tu internet, zato je tu google i na kraju krajeva zato su tu stari postovi na forumu u kojima se moze naci odgovor na preko 90% mogucih pitanja.
Ako tema koja te zanima nije obradena slobodno postaj.
Sve sto te zanima o kartici si mogao pronaci na http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=108535...

Edit:
Eto pretece me Razer za link...
Igorr je offline   Reply With Quote