View Single Post
Staro 20.08.2008., 12:55   #76
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Moje skromno mišljenje je da se trebaju vratiti počecima i pojednostavniti sve-NFS je uvijek bila dobra arkada.Otkad su počeli sa nabrijavanjem auti ko u filmekima i pokušajima simulacije NFS je sve gori...trebaju izbacit nešto tipa NFS2/3 sa normalnim autima koji se neće ponašat ko da su pijani ili koji neće do 100km/h imat uključenu ručnu kočnicu...ono što na novim NFS-ovima kronično fali su lijepe staze...kad se sjetim koji je užitak bio vozit po stazama u NFS:Porsche 2000...milina...a sad ili je sve crno ili blještavo...šuga
zadnji nastavci kao da su odraz sve manje povezanosti modernog čovjeka i prirode. Asfalt, betonske građevine, umjetna svijetla.....evo jednog citata na kojeg sam malo prije naišao, a koji se da povezati s ovom temom:

"Mnogi od nas treba da nauce da pored stupova dima, što sukljaju iz fabrickih dimnjaka, vide I oblake koji plove nebom, da pored neonskih reklama vide I svjetlo mjeseca. Da pored gigantskih gradjevina od celika, stakla I betona, vide I livade, šume I jezera. Da pored sve te snage vide I dožive - da osjete ljepotu - taj skriveni baršun kojeg priroda u sebi krije." Jan Janković