View Single Post
Staro 20.08.2008., 02:24   #520
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
@dugixy pa ti si kralj, evo dvaput me nasmija, steta sto cu morati da te rastuzim svojim citatom

Nego de ti nama reci kako je moguce da tv dobije ocjenu 10,0 kad svi znamo da bilo koja plazma bolje prikazuje crne boje pa i da je mu je sve ostalo savrseno? Znaci 32" verzija, ghostinga i light likinga nema i ocigledno mu je ugao savrsen kao u plasme. Koliko ce Sony OLED dobit ocjenu onda 12 od 10 .
Bas su testfreaksony
to što se tiće boja i sl. su bile poćetne mane lcd- televizora,po meni kao velikom strućnjaku na polju tehnolgoije to je stvar prošlosti,sada je to sve izvrsno,isto kako je plasma imala onaj burning piksel.sony se prebacuje na oled ne zato jer je lcd loša tehnologija već zato što svi teže boljemu i boljoj prodaji,konkurencija je strašna,neće ni plasma vjećno,tko zna što nas ćeka, ali po meni je najbitnije da što prije zaživi HD televizija i programi,onda ćemo biti svi prezadovoljni bez obzira jer gledamo sliku sa pola metra ili na ekranu od 2 metra. ja već sad gledam samo hd filmove i to što je više moguće u 1080p rezolucijizbilja nešto posebno.

ps

od sutra opet radim puno tako da ćete biti malo zakinuti sa istinitim i toćnim informacijama iz svijeta tehnologije ALI iz prikrajka ću ipak sve promatrati spreman da reagiram na podmetanja i insinuacije nani-a i par plačenika

dugixy1 je offline   Reply With Quote