View Single Post
Staro 20.08.2008., 02:07   #519
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
Ja predlazem sony kad se uzima 32" tu nema dileme, ali ocjene su, hmm...dovoljne da govore koliko je stranica ozbiljna
Dugixy a ja sam prodavace izludio sa testiranjem, mislili da cu uzet kod njih nesta

Ima jos jedan teli koji je jeftinjak a dobar, kome ne trebaju digitalni tuneri i 24p podrska neka pogleda Panasonic LCD 32" LE8
ma nemora biti sony,ja ga ne forsiram kao firmu ,moja borba se odnosi na LCD tehnologiju, s time ne umanjujem kvalitetu plasmi,još jednom za obožavatelje i ice, ako kupite plasmu nećete pogriješiti, sve su to izvrsni i kvalitetni televizori,osobno imam lcd sony 46w4000 i imao sam 40V2000 i oboje su po meni vrhunski lcd-i smatramo da nismo pogriješili u kupovini te dajemo preporuku,također za neke modele panasonica,pionnera,samsunga.ćudi me za philips da nije baš jako dobro ocjenjen,po meni ima izvrsnih modela

stranica skuplja ocjene i mišljenja sa drugih stranica tako da su tu ukljućene razne strućne str kao i ocjene publike(gledatelja) ,jedino što fali par kvalitetnih modela tv-a,valjda će ih ubaciti s vremenom makar zbilja su obuhvatili većinu današnjih modela.razlike u ocjenama tih top modela su zbilja minimalne,lako moguće da već sutra zasjedne na prvo mjesto neki drugi model plasme ili lcd-a,zato ja kažem da mi kao obićni gledatelji teško možemo golim okom uoćiti neke razlike.bolje da se gleda prilikom kupovine da se prođe što jeftinije i da tv ima što više potrebnih detalja kao npr ugrađen digitalni ili mpg4 decoder,broj hdmi ulaza ... i najvažnije izgled "tete" koja nam ga prodaje hehe

dugixy1 je offline   Reply With Quote