Citiraj:
Autor Codiac
svak cast nanni na postovima al ja mislim da bi se ipak trebali orjentirati na 32-37-40-42 inca panele jer ak se nevaram 90% ljudi ima manji dnevni boravak od 40 kvadrata, e kad smo vec u toj domeni ja mislim da sony ima dosta kvalitetne modele u 40" segmentu da parira plazmama (naravno da ce biti skuplji cca 20-30%) al to je sony koji nikada nije bio jeftini...
|
Bravo kodijače, pogodio si srž

Već sam nekoliko puta pokušavao čitati po forumima i skupljati informacije da kupim novi telkač i uglavnom bih pronašao hrpu dvosmislenih informacija i na kraju odustao od kupnje.
Ja imam dnevni boravak od 14 kvadrata, i udaljenost s koje bi se gledao tv je od 1.75 m do 3.5 m max. Došao sam do zaključka da bi mi najbolje pasao tv od 82cm (32''). Nisam vidio da ima plazmi tih dijagonala pa mi preostaje LCD. Ili možda mislite da bih s te udaljenosti mogao gledati i neku jeftiniju plazmu?
Tv bi služio za gledanje naših zemaljskih tv postaja. Imam loš analogni signal a dobar digitalni signal tako da je poželjno da telkač ima DVBT. Zatim bih puštao HD filmove, serije i sl. s kompa, nešto možda i divxa i povremeno bih spajao bih telkač s kompom za prezentaciju nekih stvari koje imam na kompu.
Kao i većina 'rvata nemam velku plaću pa je moj budget za tv do cca 4.000,00 kn. Eventualno, u nekom ludom raspletu događaja (hint - dobitak u kladionici ili na lotu

), do nekih 5.5000,00 kn za neku jeftiniju plazmu.
E sad vi meni, umjesto da se gore priča o telkačima koji vrijede više od mog auta (

), recite kaj mi je najispaltivije kupiti do 4k kn a kaj do 5.5k kn, uzimajući u obzir ono sve kaj sam iznad napisao.
Prijedlog, prosim lepo