View Single Post
Staro 19.08.2008., 20:35   #29
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
ma hahaha, moram reć. da mi je vidit da mi pošta NE naplati nešto. meni paketi se većinom carine, ali bilo je desetak (ili tako neki broj) koji se nije carinio, ali sam ja neovisno o svemu svaki put prilikom podizanja paketa platio neku (sitnu) lovu. neznam kakva je pošta kod vas, ali kod mene je tako oduvijek, idući put kad mi stigne nešto neocarinjeno ti šaljem skenirani papirić da vidiš da mi zaračunaju da moram nešto platit.
u daljnju diskusiju oko toga da bi smjeli, ne bi smjeli, možda bi a možda nebi nešto naplaćivat neću ulazit jer u mom gradu je tako (nije rijeka u pitanju), a nakon 40tak primljenih pakete neće mi netko reć da se paket ne naplaćuje jer sam ga ja svaki put platio.
Obzirom da sam i ja primio dobar broj paketa, koji u vecem broju nisu carinjeni, i za koje nisam placao posti nikakve dodatne troskove (eventualno mi pada na pamet ležarina koju ako nisi podigao paket unutar 2,3 dana ti možda naplate, ali sumnjam) zainteresirao si me dovoljno da pošti pošaljem upit, pa kad odgovore prenijet ću informaciju.
Munjara je offline   Reply With Quote