View Single Post
Staro 19.08.2008., 12:26   #26
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Unhappy

Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
kao osoba koja je do sad kupila masu stvari preko ebaya, opisat ću kratki postupak stizanja paketa...
Kratki postupak?! Yebemu miša, pa ovo je kao atomska fizika! Ovakva varijanta, onakva varijanta... Sasvim je jasno da će me uvijek nategnuti država/carina/pošta/mafija.... Što više čitam te trakavice o carinama, to manje znam. No ipak, nešto mi je zapelo za oko - negdje sam na ovom forumu kopajući po starim temama pročitao da koverte sa onim mjehurićima (ono u čemu svi šalju CD-e i sl.) prolaze kroz carinu bez problema, pa makar unutra bio dijamant od milijun kuna. Je li to stvarno istina???

Slučajno sam googlanjem našao i ovaj vrlo zanimljivi članak. Skoro sam pao sa stolca kada sam došao do dijela o onoj trknutoj babi koja vedri i oblači u vezi carine kako hoće... Daljnjim čitanjem sasvim sam izgubio volju za životom, pogotovo kada sam saznao da gamad "ponekad" ne priznaje isprintani račun koji stigne na mail nakon online transakcije. I tak... Stvarno ne znam što da napravim nakon svega ovog.