Citiraj:
Autor thedream
Nisam ja netko i nisi nekoga uvrijedio nego kad se obraćaš meni,obraćaš se imenom i prezimenom,konkretno ovdje pseudonimom iliti nadimkom.
p.s. ma koji to kritičari?! dajte ljudi odrastite..ja ti samo kažem taj quad mu kao jako treba?! a E8400 ne bi skužio ni razliku da nije neki 2,2500kn kvod unutra..a duplo jeftiniji..8gb rama je preporod,to što netko ima,a ti nemaš ne znači da ne valja..kad radiš 10 stvari odjednom itekako dobro dođe..  
|
Sve je to istina, al sam dojma da se na ovom forumu previse kritizira ostale...zato vise put niti necu nist napisati i komentirati da ne ispadne ko ovaj post gore...
Vlada jednostavno ta neka neobicna atmosfera...i naravno svako svoje hvali...
Mislim meni ne smeta ak neko ima 1000W, nek kupi, bude ga imal za sljedece konfiguracije...a vecini ljudi je sve vise od Corsaira 450W pretjerano...i to mi vec ide na zivce na ovom forumu...ko i hvalospjevi o Coolermasteru, a sve ostalo ne vredi nist prema njemu...
I mene su kritizirali dok sam preporucil 4GB, da je to pretjerano, a danas memorija fakat nije skupa...meni je recimo 4GB dosta...ak mogu izaci iz bilokoje zatjevne igre ili programa i ne trebam cekati da se komp stabilizira, neg mogu odma nest drugo pokrenuti...to je dosta memorije...
Slazem se za to sto si reko u vezi monitora...treba stediti, a ne se razbacivati parama ak nije potrebno