Nisam ja netko i nisi nekoga uvrijedio nego kad se obraćaš meni,obraćaš se imenom i prezimenom,konkretno ovdje pseudonimom iliti nadimkom.
Napajanje koje ja posjedujem ili vulcanraven recimo,je danas stvar potrebe,a nekad stvar hira,misliš li da ću,pukne li mi kupnjom 4870x2 2gb kupiti i 1200W psu? ili 800,850W ajde,da ne pretjeram.
Kupio sam 650W upravo iz tog razloga,probali smo kod frenda na čifu 450W i ne bi se konfa bunila da ima još 100,150W,ili malo više pumpe na 12V railovima. To je danas stvar potrebe,350W fortron je prošlost,ispod 500,550W nove konfe nemaju šta kupovati od PSU-a osim Corsaira VX,a i to isto bolje 550 nego 450.
Net je pun testova di 4870x2 2gb skup s ostatkom konfe troši i do 500W, i šta ako imam slučajno 550W? ili 450? To je danas stvarno stvar potrebe.
4870 koju user hoće kupiti a ne misli se igrati nije stvar potrebe,nek kupi šta hoće jer je glupo sugerirati išta kad je i mcG sam zaključio da :
1. ili neće ništa kupiti
2. ili hoće
3. ili će uzeti nešto totalno deseto a mi se tu iznapijali banova i proljeva
Imaš temu koji monitor za gaming? Dečko ima 4000kn za monitor i svi svršanci odma Deeell,Deeell,a zašto ne bi kupio 22 lenova il samsunga 245B za 3000kn i ostatak uštedio lijepo i pametno. O tome ti ja pričam..možda sam ostario al neke stvari se ne mijenjaju unazad 3,4g na ovom forumu. Nije bitno kupit najbolje nego najbolje za te novce daj shvatite više,i napokon.
Autima nije mjesto,jasno na ovom forumu,eventualno na svaštari.
Lijep pozdrav..
p.s. ma koji to kritičari?! dajte ljudi odrastite..ja ti samo kažem taj quad mu kao jako treba?! a E8400 ne bi skužio ni razliku da nije neki 2,2500kn kvod unutra..a duplo jeftiniji..8gb rama je preporod,to što netko ima,a ti nemaš ne znači da ne valja..kad radiš 10 stvari odjednom itekako dobro dođe..