View Single Post
Staro 19.08.2008., 10:34   #55
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
evo pitanjce i unaprijed se isprichavam ak ne spada u ovu temu, drugu nisam nashao, a nisam htio otvarati bzvz novu...

do prije EP2008 imal sam MaxTV i ADSL (8mbps - flat) i sve je radilo ko od shale...tu i tamo (mozhda jednom mjesechno) je znao MaxTV smrznut se, ali restartash i sve 5....
dan prije EP-a krene mi se slika zhestoko smrzavati i chak niti restartanje nije pomoglo, isto tako ni sutradan...gledamo stari i ja prvu tekmu (otvaranje) i niti smo vidjeli igru, niti gola, samo smo psovali i bili jadni i pokisli...
zvali TCom i poslali oni tehnichara koji nam nakon par sati mjerenja propusnosti i penjanja na stup veli da teoretski nije moguce da nam je radilo oboje bez problema, jer je kakti propusnost do stupa oko 10mbps, a mi smo imali 8mbps (ADSL) + 4mbps (MaxTV)...pa je ostal frajer u chudjenju kak to da nam je radilo...
kao posljedicu da bi mogli normalno gledati maxtv (jer nemam vishe antenu na krovu pa trebam maxtv) su nam smanjili brzinu na do 2mbps ADSLa, pa sad pizdim vec vishe od dva mjeseca na toj 'maloj' brzini (jbg, naviknut sam na vecu jer sam flat koristio do bola i stalno neshto skidao)....
buduci da su mi iz TComa ljubazno i maksimalno nejasno i neodredjeno odgovorili na moj sljedeci upit: da li bi mogao sa bezhichnim modemom i pristupom internetu imati ponovno veliku brzinu interneta kakvu sam imao i maxtv zajedno....?
zna netko?
manki je offline   Reply With Quote