Citiraj:
Autor timmy
ajde neki normalan savijet šta će mu za koji racku 8gb rama, ako nekom nije dosta 4, onda stvarno ne znam šta vi radite
|
A onakav quad mu treba,više će profitirati RAM-om ako se razbacuje parama već nego onakvim cool-procesorom..
Nisi imao 8gb,prema tome šta se javljaš..pitaj lijepo nekoga tko je imao kako je raditi na takvom stroju,pogotovo nakon kernel moda Viste..učitavanja su gotovo neprimjetna.
Citiraj:
Autor TheBEaST
Slazem se...4GB su i vise nego dovoljna...
|
Vista Ultimate x64 u mom setupu troši 1.42gb u leru,da to tako nazovem,bez da išta radim,pokrećem ETQW online i pojede mi još bar 2,2.5gb..i šta mi onda ostane sa 4gb RAMA? 200mb..
Osjeti se pomak,a cijene memorije su presmiješne da ne bi uzeo na takvu konfu dva kita 2x2gb.
I Q6600,stavio na 400x8,3.2 ghz,mema 400x2,1:1, i imao bi sa 4870 super stroj. Ne znam šta će mu više od Q6600. A taj dodatni kit rama bi ga izašao 500-600kn.
Citiraj:
Autor Gjuro
22 incha imam vec
imam sve super fali mi dobar stroj
intel svakako
nesvidja mi se ova memorija kingmax nikako, sta kazete na ocz da se stavi mozda?
|
Reci to onima na podforumu kingmax tu
Sam sebi uskačeš u usta,nećeš se igrati,a uzmeš 4870,tražiš nešto stabilno od grafe i općenito sistema, a uzmeš clockerski quad i grafu koja radi na 100c u loadu. Nije baš pojam stabilnosti.
Tebi je i bilokoja ASUS p45 ploča,2x2gb,ako već nećeš 8gb,Cruciala na 800,te eventualno neka 4850 vrh vrhova,u kombinaciji sa 8400 procesorom,ili 8500 kako ti je napisano.
Ne znam čemu ti quad takav,takva gamerska grafa ako nećeš igrati. Dobro su ti rekli,i 3850 ti je onda dovoljna,i predovoljna.A 450kn su polovne sa god i pol garancije,a ne 1900kn dati za grafu..a nećeš se igrati.