View Single Post
Staro 19.08.2008., 02:13   #493
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
ima li panasonic plazme s DVB-T koje su ekvivalenti (ma sve isto kao kod) py80 modela?
ako se ne varam ne postoji nazalost ne... jebote tv 42'' a ima analogiju koja stane u CRT od 55cm... to mi ne ide u glavu nikako a vec 2 god imam DVB-t tv karticu..... pa jebes hd ready tv ako nema mpeg 4 dekoder ako cemo realno tu ti mazu oci sa nekim standardima hehehe

cuj ne napustam ja tabor samo sam objektivan i gledam realno na situaciju i da mogu imat doma sto god i ako je nesto bolje reci cu da je bolje ili kad je netko u pravu. Mene to ne dira koje ima je na tv.u meni je bitno da to sluzi svrsi.

Stuc imas pravo pogotovo oko velicine ekrana 90% koje znam daj sto veci ekran za sto manje para a ni ne gledaju hoce li im to stat u sobu em to em udaljenost samog tv.a od mjesta gledanja.... a po pitanju DVB-T zalosno je sto netko istovari za plazmu 10k kn full hd a nema ni digitalni prijemnik u sebi to me dosta ljuti ili bar mpeg 4 dekoder.... Btw meni je analogija opcenito odvratna slika pogotovo sad u stanu di mi je totalno sjebana antena i sad cekam max tv koji ima odlicnu sliku bar je digitalna... neke stvari i u hd.u
moj prijedlog tko moze nek si uzme max tv i to je to... ili digi tv
jurbAs je offline   Reply With Quote