View Single Post
Staro 18.08.2008., 17:13   #2524
Cro=RocK=U=
Premium
Moj komp

Cro=RocK=U='s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
Nije sa pce, al moram podijeliti sa vama jer brijem da user cak i je...
Overkill

"Intel Core 2 Duo E6300, TT Sonic Tower rev.2 (nečujan), 2x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz Dual Channel sa Heatspreaderima TT A1414, Gigabyte 965P-S3 rev.3.3, nVidia 7600GT Silent FX (nečujna), Seagate Barracuda 320 GB Sata II 16 MB, X-Fi Extreme Music, Forton 350PNF, LG DVD/RW, LG DVD-RAM, 2x120 mm PAPST, kućište TT Armor Jr. crno + poklon Gigabyte Bluetooth 2.0.

Računalo ima instaliranu Windows Vistu Ultimate sa SP1 i radi odlično. Nikad nije bilo clockano. Komponente rade savršeno. Na memoriji je dodano hlađenje, a procesor je hlađen TT Sonic Towerom. Računalo je ekstremno tiho jer ima samo 3 PAPST-ova ventilatora. Računalo radi na veoma niskim temperaturama čak i kad je vani preko 30C a pri tome je iznimno tiho. Opremljeno najjačom zvučnom karticom. Kučište je čvrsto i komponente su iznimno uredno posložene, skriveni svi kablovi (pogledati slliku). Računalo je opremljeno Bluetoothom. U super stanju, kao novo, nigdje oštećeno,Zainteresirani kupci uz nadoplatu po dogovoru mogu dobiti i Samsung 206 BW monitor, Logitech diNovo Edge bežičnu tipkovnicu i Logitech MX Revolution bežičnog miša. Samo ozbiljne ponude. Dostava na kućni prag."
7500kn

a al mi morate po frendu....je da ima astronomske cijene al uvjek nađe morona koji mu plati za to i nije trebal procjenu na forumu jer i sam zna vrijednost mašine ali je zato ovak opisal tak da neki klinac od 15godina bude veseli i kupi to

ak pogledate postove od njega samo je kupoval i prodaval,tak da mu to ide a ak je smješno jbg...

+ovo je prvi put da sam slučajno naletio na temu i predobra
-samo treba napraviti mladež i alkohol jer se ja sječam par svojih postova bez utjecaja droge:P
Cro=RocK=U= je offline