View Single Post
Staro 15.05.2004., 12:28   #31
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by ozren
Goran:
Hm, da - kak onda da ti stvar nije radilo dobro ni s Corsair memorijom?
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Takodjer mi je Parhelia pokazala (a izuzetno je osjetljiva na AGP frekvu) da zakljucavanje AGP frekve na 66MHz i dizanje FSBa nije bas neka narocita istina. U tom slucaju AGP ne radi na 66MHz, vec samo priblizno. A varijacije od 60-72MHz na AGPu su neugodna stvar za graficku karticu, i utjece na njezinu stabilnost rada.
Mislim da sam time pojasnio zasto sam imao problema s Corsairom (bio je DDR333).
Citiraj:
Fasista si zato kaj kod tebe nema nikakve umjerenosti - besplatni firewall ti je bezveze jer nije profesionalna stvar, tj. ak ti treba firewall onda bi potrosio na njega 1500+ kuna. Ne znam, meni profi firewall za doma ne treba, ali onaj koji ce blokirati 99% glupih napada mi je zgodna stvar.
Cekaj malo, ako nisam umjeren, onda sam fashista? Sto ti uopce znaci biti umjeren? Onaj koji nema svoje stavove i brani ih?
Sto se tice ovoga o firewallu, samo sam davao primjer gdje je potrebno imati firewall (a gdje ne), nisam rekao da je besplatni softwareski firewall bezveze ili "nedovoljno profesionalan". Uostalom, procitaj ponovno sto sam napisao.

Citiraj:
Da ne podsjecam na tvoj stvar oko filmova - zato vise i ne moderiras jer kod tebe je logika "ako postoji 1% sanse da ovaj thread zavrsi na necem ilegalnom, treba ga odmah sasjeci". to je pretjerano.
Koliko se ja sjecam, nisam otjeran sa mjesta moderatora, vec sam se povukao s mjesta moderatora. Razlog je jasan, a to je sto smo se nesto dogovorili, a 3 mjeseca kasnije sam bio kriv sto sam provodio sto smo dogovorili. Istina je da smo samo trojica sudjelovali u tom dogovoru, ali samo zato sto drugi unutar PCEa nisu nista ili gotovo nista rekali po toj temi.

Citiraj:
Grijanje - i zadnja revizija Prescotta se osjetno vise grije nego Northwood. pitaj Denisa, on je za Bug testirao Northwood 3.4, Prescott 3.4 i Athlon 64 3400+... A ja vidjeh Prescott 533FSB na 2.4GHz s stock coolerom kojem je idle temp 80C. Super je to - kad je isto sranje radila GF5800U onda su svi pljuvali po tome, sada kad je Intel u pitanju, svi brane. Sorry decki, ali razlike tu nema.
Vidis, a ja znam za postojanje serije Prescotta koji se s BOX kulerom ne griju nista vise od Nortwooda. Dva su u Zagrebu, ali nisu interesantni BUG-u i ostalima zato sto je rijec o 2.8 modelima. Ako prodam svoj 2.4C, jedan od ta dva ce vjerovatno i zavrsiti u mom kompu.