Goran:
Hm, da - kak onda da ti stvar nije radilo dobro ni s Corsair memorijom?
Fasista si zato kaj kod tebe nema nikakve umjerenosti - besplatni firewall ti je bezveze jer nije profesionalna stvar, tj. ak ti treba firewall onda bi potrosio na njega 1500+ kuna. Ne znam, meni profi firewall za doma ne treba, ali onaj koji ce blokirati 99% glupih napada mi je zgodna stvar.
Da ne podsjecam na tvoj stvar oko filmova - zato vise i ne moderiras jer kod tebe je logika "ako postoji 1% sanse da ovaj thread zavrsi na necem ilegalnom, treba ga odmah sasjeci". to je pretjerano.
Grijanje - i zadnja revizija Prescotta se osjetno vise grije nego Northwood. pitaj Denisa, on je za Bug testirao Northwood 3.4, Prescott 3.4 i Athlon 64 3400+... A ja vidjeh Prescott 533FSB na 2.4GHz s stock coolerom kojem je idle temp 80C. Super je to - kad je isto sranje radila GF5800U onda su svi pljuvali po tome, sada kad je Intel u pitanju, svi brane. Sorry decki, ali razlike tu nema.
RAK:
Ne znam, meni ovo nije prepucavanje vec rasprava. I kolko znam, rasprava nije nikada bila o tome da li je firewall na nforceu3 dovoljno dobar za NASA-u ili sl. profi upotrebu vec o tome da je to korisna stvar. btw. pa mozes nikad ne gasit stroj na kojem ti vatrozid pa eto
Ja svoj stroj gasim samo onda kad moram (promjena hardvera i sl), inace radi 24/7, cak i kad me nema kad nisam u Zgbu.