-E da nastavimo sa prezentacijom. nakon rezanja rupe na krovu kucista, iskoristicemo njegovu kostrukciju za ugradnju filtera, tako da na kucistu prvo rezemo otvor kao kod postanskog sanducica. Napravljeni otvor potom fino obradimo turpijama i smirlg papirom za finu obradu metala.
-Kad smo zavrsili otvor na kucistu, sada je potrebno skratiti zadnju ivicu krova kucista jer ista prekriva otvor.
-Sad kad je zavrsen i taj dio posla, na krov kucista namontiramo mrezicu od auto zvucnika (na pijaci me kostala 1.00KM ili 3.65Kn).
-Sada prelazimo na izradu filtera za prasinu, ja sam iskoristi stari filter od klima uredjaja, isjekao sam ga na potrebnu dimenziju.
-Sad je potrebno napraviti okvir/ram za filter, za to sam iskoristi jednu bocnu stranicu od nekog starog kucista (dobio sam je od prijatelja).
-Ovo je jedan od nacina kako sam savijao lim

(vrlo iscrpljujuce)
-Potom opet zamorno rezanje.
-Kod rezanja treba obratiti paznu da to izgleda kao na slici.
-Sad treba saviti unutrasnja krilca lima kao na slici, prije potpunog savijanja (kako bi se lim uduplo i samim tim okvir dobio cvrstocu) krilca treba obraditi kamenom i smirlg papirom.
-Na kraju ovog posla to ovako izgleda.
-Sad trebam da zatvorim frontalni dio filtera, to samo uradio na sljedeci nacin.
-Ufffff... bas se umori, danas toliko od mene svi komentari i kritike

su dobro dosle.
Pozdrav