a di su reze za 280sli? hmmm..profinjeniji je..no..spika je dal x2 ili sli 280...kaj ne
ma sve je to tu negdje..dok smo ganjali 20 pa 30 pa 50 fpsa u rezama 640x480 ili 800x600 nismo se ni usudili pomisljati kako ce to izgledati na 1024x728...a za rezu 1920x1200 ili vecu nismo ni znali da postoji..i super smo se igrali. sad je bed ima li kartica 114 ili 132 fpsa sa full aa i afom
a i isto je s lovom. ko klinci smo se cudili na frikove koji su imali ati all in one ili voodoo kartice s nekim bjesnim tadasnjim intelima, dok smo se mi zekali s rivama i amdom

i brijali kak su daba jer kupuju te preskupe komponente al smo ipak gustali sjest za njihov stroj i osjetiti tih 24fpsa

.
treba pricekati jos malo vremena, jer izgleda da nekaj puno boljeg i jaceg samo ceka da pokuca na vrata...a to nam sve govori da su cak i g80 gpui bili vec spremni za danasnja cuda..hehe..cuda i physX

tak da je ovaj kupleraj na grafickom trzistu samo maska dok ne dodu ponovo pravi igraci na scenu
Citiraj:
Autor buljo
Imam 1 PCI karticu i 1 PCI-E karticu, na grafi imam (tj prije sam imao modanog vf900 koji je zauzimao sa grafom 3 slota) sad S1 koji zauzme također 3 slota. Dakle ostao mi je 1 PCI i 1 PCI-E slot. Pošto mi ne pada na pamet mjenjat matičnu da bi si sa pitanje kojom omogućio korištenje CFa uz uvjet da mi svi djelovi ostanu i rade i dalje kako treba. Dakle meni kupovanje druge matične za CF ne dolazi u obzir, eventalno mjenjanje grafičke...
|
upravo to i je bit x2 kartica. zadovoljenje korisnika koji nemaju namjeru mjenjat komponente iz ko zna kojeg razloga, no za jedan su se upravo x2 rjesenjem pobrinuli. a taj je vadenje love iz dzepa. uvale ti dve kartice pod jednom i to je to. poslije skuzis da i to rjesenje pati od istih problema kao i sli/cf i famozni 680/780 chipset, no povratka nema.
pogotovo kad isti korisnik jednog dana skuzi da je sli x2 jos gori od samog slija, i da igre ne podrzavaju niti iskoristavaju cetiri gpu proca...
ionak proizvodaci znaju da ces na kraju kupiti i bolju plocu, a kako ce tad x2 biti zastario, ili ces kupiti jos jedan, pa relativno stici trku u fpsima, ili ces na kraju kupiti sve novo. i opet proizvodacima dobro. izmuzli su te, ti si sretan jer si kao furao po svome, i svi sretni.