View Single Post
Staro 18.08.2008., 10:19   #64
anonimac20
Pošteni trgovac

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Zato sto i na 40% udara da boli glava.

Poslusaj ih pa vidi hoces ih drzati na 100%, ovako pricas nebuloze.
NHF
Posjedovao sam gotovo sve od logitech zvučnika,ali gotovo sve iz njihove ponude,osim nekih slabijih i jeftinijih 2.0 modela.I mogu reći da bass na Z-2300 dobro radi svoj posao.No jako puno ovisi i prostorija u kojoj su zvučnici i u kojem dijelu se nalazi sub.Globalno gledajući ako me koji sub zadovoljava to je onda onaj od Z-5500.No ne vole svi,ali nije ok govoriti za ljude koji vole više basa da nemaju ukusa,da su ludi ili slični.Isto tak kakav bass i techno...današnji hip hop (ak se uopče to može nazvati tim) ima nadrukan bass u gotovo svakoj pjesmi.Lil wayne i ekipa....tako da ne vidim di je to previše bass u tom technu.Izuzetak par pjesama tipa chemical brothers - Bass Test

@MCG:Kako možeš tako govoriti??Govoriti da je nešto smeće kad i sam znaš 100 ljudi 100 ćudi...I meni su npr loši iron maideni,slipnot etc ali ne pljujem globalno po tom žanru jer ipak znam da se u njemu nalaze i grupe koje su ajmo reć onakve kakve bi trebale biti.Ili se barem trude da su ok.Za slikoviti primjer možemo navesti ženski spol.Tebi će neka djevojka biti savršena a meni baš neće pasat,ali to nije razlog da kažem je to ne valja ima i boljih.Baš iz tog jer svatko ima svoj ukus i ono kaj mu se sviđa.Nadam se da me razumiješ.

Zadnje izmijenjeno od: anonimac20. 18.08.2008. u 10:37.
anonimac20 je offline