jao ljudi Premec je dao stotine argumenata u dosadašnjim postovima. potražite... svaki treći mu je o tome i osobno se slažem s većinom jer kužim o čemu priča.
kada Ozren kaže da je AMD bolji, on očigledno misli na većinu čitatelja, ili većinu kućnih korisnika, i tu je npr. AMD bolji od Intela.
I ovo vaše prepucavanje je totalno glupo. Sorry kaj to moram reći, ali emocije fakat znaju napravit bedaka od bilo koga.
OVDJE SE UOPĆE NE GOVORI O ISTOJ STVARI. PROFESIONALNE KONFIGURACIJE I EGZOTIČNI HARDWARE UOPĆE NISU U ISTOJ DOMENI.
i normalno da je Premecu i recimo meni Intel bolji. zašto ne bi bio? da se možda izražavam s "pogodniji"? Eh, sad... to što Goran doma vrti Intela, a ja AMD-a je njegova stvar. meni je za doma AMD "pogodniji" od Intela jer stalno mogu prčkat po njemu, klimat memoriju i grafulju, radit rošade da bi mi radile nove PCI kartice itd... na poslu si to ne mogu priuštiti. I onda nek mi netko kaže "zakaj ovdje ide celeron kad je athlon brži i jeftiniji?" već smo sto puta zaključili da je stvar u namjeni, a ne u brojkama.
BTW premec... sintetički testovi jedini mogu reći koji je proc bolji. sve ostalo ovisi o namjeni.
I normalno da s egzotičnim stvarima stalno ima problema. Sve novo i egzotično je uvijek bugovito.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|