oćito ovo vodi u krivom smjeru pa ću reći još samo ovo,
proćitajte još jednom moj post pa ćete vidjeti da kažem da razlike među top tv-ima mi kao obićni gledatelji ne primjećujemo golim okom,da kad sam kupovao tv dvoumio sam između lcd-a i plasmi i to par firmi, i sad doma imam 3 tv-a razlićitih proizvođaća,ni jednom nisam rekao da je plasma loša,i ponovo kažem da je moj lcd doma savršen tv po onome što vidim,znaći moje zapažanje,nebitno jel to rudi čajevec ili sony,dok vi idete za time da popljujete cijelu LCD tehnologiju,i isto tako jednu od najboljih svjetskih koorporacija SONY i dovoljno ste drski da kažete kako njihovi proizvodi nevaljaju,davat izjave "unakaženu""najblagu ruku užas" nemam više šta dodati, možda netko iz sony-a proćita ove postove pa napokon shvate da treba prestati sa proizvodnjom lcd-a jer šta će nam to smeće pa vidi što kažu tamo neki strućnjaci na pc expertu

.
moj lcd volim jer je izvrstan a ne zato jer je sony,ovo što se tiće nekih boja,kuta gledanja... šta već nisi sve naveo,onda ti i ja nemamo isti sony pardon nismo gledali isti jel ti ga ni nemaš,oprosti ali na momente prićaš gluposti, još kad spomeneš ventilatore i buku ne vjerujem,oćito starim pa sam sve više gluh i sljep.top model lcd-a u svjetu i seriju w,koji je po svim testovima bilo kojih stručnih stranica ili magazina u samom vrhu,gdje ga svi opisuju kao izvrstan tv a ti tvrdiš da nevalja,pa šta su onda ti ljudi ludi,lažu,izmišljaju???ne samo to već si popljuvao kompletnu LCD tehnologiju, daj molim te otišao si malo predaleko

, ne sporim da nemaš znanje ali budi realan i korektan, htio ti priznati ili ne to je jedan od trenutno najboljih svjetskih tv-a a po mnogima i najbolji,ne zato jer ga ja imam već zato što je to tako,oćito na tvoju žalost,neznam kako ali moraćeš se nekako pomiriti sa tom ćinjenicom,što neznaći da nema isto tako dobrih plasmi i drugih lcd-a.
isto ovako bih govorio i branio plasmu da je obratno i nitko ne kaže da je neću kupiti za drugu sobu ali boravak ostaje CARU među tv-ima
pozdrav mladeži sony-a, dr Jurbasu i dr