Citiraj:
Autor wireless_os
Pozdrav ekipi.
Imam igru vec nekih 2 tjedna,ali je ne igram puno. Razlog je taj sto mi nikako ne lezi, ne znam je igrat i do jaja sam los te na kraju poludim...  Trudim se da prodjem utrke, no uvijek na kraju negdje ili ja zeznem ili me netko od protivnika zezne. Najteze mi polaze za rukom zavoji,tj njihov prolazak. Eto pa ako mi netko moze dati poneki savjet za voznju u ovoj igri bio bi zahvalan, jer mi se igra jako svidja. Inace igram na tipkovnici jer mi volan nije trenutno dostupan,ali mislim da bi mi sa volanom bilo jos teze.  i  na savjetima ako ih bude.
|
možda pitam glupost, al za svaki slučaj;
jel držiš upaljene one Drivers Assists? Traction Control, ABS i ostalo?
Za početak vozi sa time upaljenim, pa kad se ispraksaš, gasi jedno po jedno.
Tako sam ja, i sad vozim bez tih asistencija. Samo kod nekih auta ostavim TC upaljen, u američkoj klasi najčešće, jer recimo mustang onaj je praktički neupravljiv bez TC (bar meni). Dobro je u voožnji, i recimo u drugoj brzini pa na više. Čim spusti u prvu, il kad treba krenut, katastrofa. To je isto recimo mana tipkovnice, nemožeš dozirat gas, il do daske, il bez gasa, pa to malo stvara probleme kod stražnjeg pogona.
isto recimo, kod drifta, u početku sam vozio sa TC uključenim jer sam mislio da je lakše, al sam poslje skonto da je puno lakše vozit bez tc-a, lakše je kontrolirat auto, TC i ostale asistencije pokušavaju ispravit putanju, pa se na neki način moraš (uz sve ostalo) borit protiv te "elektronike".