Imam problem vezan uz spajanje Pioneer televizora PDP LX 6090 s računalom. Molim pomoć.
Opis fizičke konekcije:
Grafička kartica (nVidia 8800 GT) posjeduje 2 DVI konektora.
Jedan konektor koristi se za spajanje računala i monitora sa dual-dvi kablom.
Na drugi konektor spojen je adapter dvi-hdmi. Na adapter je spojen TV (Input HDMI) preko HDMI kabla.
Opis softverske konekcije:
U podešavanjima grafičke kartice namjestio sam prikaz na dva monitora (prošireni dekstop, individualno podešavanje rezolucije). Monitor koristi svoju nativnu rezoluciju. Sekundarni monitor (Pioneer TV) podešen je na rezoluciju 1920x1080, 50Hz. Operativni sustav je Windows Vista Ultimate 64-bit SP1. Verzija drivera za grafičku karticu je nVidia GeForce Release 175, WHQL, v175.19.
Opis situacije:
PC prepoznaje TV (second display: Pioneer TV). TV prepoznaje konekciju preko HDMI sučelja (u infoboxu pri selekciji Input 4 piše "HDMI").
Nažalost, ne dobivam nikakav signal niti ikakvo upozorenje o grešci (primjerice (signal) "Out of range" ili sl.)
Koliko sam shvatio noviji tv-i podržavaju ulazni signal sa pc-a u full hd rezoluciji, preko dvi2hdmi2hdmi konekcije. Ja bih naime htjeo izbjeći analogno spajanje preko VGA priključka. Ima li netko iskustva s ovakvim spajanjem?
Tx.